Magunkról

Az orvos.allas-kulfoldon.hu portál orvosoknak illetve rezidenseknek nyújt információt az európai munkaerőpiacon lévő munkavállalásról, segít kiválasztani a megfelelő személyeket az európai tagállamokban lévő egészségügyi intézmények számára.

Az interneten a külföldi munkavállalás témában megjelenő információk, cikkek gyűjtését végezzük, mellyel el szeretnénk kerülni az egyoldalú tájékoztatást, támogatva az orvosok - rezidensek szabad akaratból történő külföldi munkavállalóként való megjelenését, tapasztalatszerzését az európai munkaerőpiacon.

Tevékenységünket a portálon keresztül érkező önkéntesen feltöltött információk továbbításával fejtjük ki, amely az orvosok - rezidensek számára díjmentes - az egyes intézményekkel kialakított jó partnei viszony és a jutalékrendszer adja a portál stabil alapját.

A legfontosabb a ránk bízott adatok védelme és korrekt kezelése, ezt komolyan vesszük, mert ez adja szolgáltatásunk alapjának a jó partneri kapcsolatok alapját.

Önt is várjuk regisztrált felhasználónk közé - nem tudhatja melyik regisztráció mögött áll az Önnek legmegfelelőbb állás.

Szívesen vállalna munkát
  az Európai Unió tagországaiban?

Nem tudja, miképp tehetné, hogyan induljon neki,
mik várnak Önre s mit kell tennie? Mi segítünk!

Portálunkon minden információt megtalál ahhoz, hogy
sikeresen elhelyezkedhessen az Ön által leginkább
preferált uniós ország bármely intézményében.

Elnöki főhajtás a debreceni orvosok teljesítménye előtt :: Áder János gratulált tovább

Hatékony gyógyszerkombinációval a HIV-beteg nem fertőzi tovább környezetét :: Egy HIV fertőzött élete 30-40 évvel is meghosszabbítható tovább

MOK: az egészségügy még mindig nem stratégiai ágazat :: "A kormányzat maradékelven kezeli az egészségügyet" tovább

Regisztráció
   az orvosi állások adatbázisába

Regisztrálni szeretném magamat
Meghirdetett állásra jelentkezem, értesülök hírlevélben a legfrissebb állás ajánlatokról.

Bejelentkezem

E-mail cím:
Jelszó: